Notícies

Notícies

06/04/2017

Els Cellers Singulars de la DO Tarragona es presenten a Barcelona en un acte al Palau Robert

El col·lectiu el formen nou cellers de tot el territori de la DO Tarragona que des de fa uns mesos treballen de forma conjunta la promoció i la seva projecció. L’acte tindrà lloc entre les 18 i les 21.00 hores del dia 10 d’abril amb la presència dels representants de tots els cellers de l’associació

L’associació Cellers Singulars de la DO Tarragona farà aquest dilluns 10 d’abril a partir de les 18.00h al Palau Robert de Barcelona la seva presentació en societat a la capital catalana en un acte que compta amb el suport de la DO Tarragona i l’INCAVI.
L’acte comptarà amb la presència de la Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i enocomunicació i del Sergi de Meià, reconegut cuiner per la seva aposta de la cuina de km. 0 i membre del moviment internacional Slow Food. Ells seran els encarregats de conduir l’acte i presentar l’associació i els diferents cellers.
A continuació, als jardins del Palau Robert i fins les 21:00h tindreu l’oportunitat de tastar els diversos vins que s’elaboren arreu de l’ampli territori que engloben els Cellers Singulars de la DO Tarragona i conèixer les persones que formen part dels diferents projectes vitivinícoles. Durant l’acte es podrà gaudir també per acompanyar la tarda de vins del típic plat de Pataco d’Alforja, elaborat a base de patata i tonyina salada ofert per l’Associació de Dones d’Alforja presents a l’acte.

Cellers Singulars de la DO Tarragona és una associació de petits grans cellers, familiars amb clara vocació enoturística i volem crear sinergies entre nosaltres, treballar amb xarxa per créixer, treballar plegats pel nostre territori i per la nostra DO. Neix amb la voluntat de promocionar i donar a conèixer els nostres cellers i els nostres vins.
Els productors que formem part de l’Associació son joves emprenedors amb voluntat de futur, que volem donar valor al territori, als cellers, als vins i a la DO Tarragona produïts a les quatre comarques del seu territori, el Baix Camp, l’Alt Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre.
Els Cellers Singulars són:
- Biopaumerà – Rasquera
- Celler Mas Bella – Masmolets – Valls
- Celler Mas del Botó – Alforja
- Celler Pedrola – Miravet
- Celler Suñer – Ginestar
- Cellers Blanch - Puigpelat
- Estol Verd Celler – Rodonyà
- La Farinera Vins – Rasquera
- Molí de Rué – Vinebre