Notícies

Notícies

19/04/2017

La 19a Fira del Vi de la DO Tarragona tornarà a la Rambla Nova els dies 16, 17 i 18 de juny

La fira reunirà una vintena d’expositors de les quatre comarques productores de la DO Tarragona, el Tarragonès, l’Alt Camp, el Baix Camp i la Ribera d’Ebre. El dijous 8 de juny tindrà lloc al Port de Tarragona l’acte de lliurament del Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona

La dinovena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona tornarà a la Rambla Nova de Tarragona els dies 16, 17 i 18 de juny com sempre en horari de divendres a la tarda i de matí i tarda en les jornades de dissabte i diumenge. Ens les properes setmanes es donaran a conèixer els detalls i les novetats d’aquest esdeveniment que reunirà una vintena de cellers de les quatre comarques del territori vitivinícola de la DO Tarragona, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre i també productors de cava i vermut d’aquestes comarques.

La voluntat dels organitzadors d’aquesta Fira, el Consell Regulador de la DO Tarragona, és convertir la DO Tarragona en una gran mostra d’aquesta històrica denominació d’origen i que permeti als seus cellers donar a conèixer els vins i al mateix temps l’oferta enoturística, que cada vegada compta amb més adeptes. En les darreres edicions, la Fira del Vi de la DO Tarragona havia reunit més de 5.000 persones que van fer més de 25.000 degustacions de vins.
Els dies previs a la Fira del Vi de la DO Tarragona hi haurà una sèrie d’activitats paral·leles que serviran per donar a conèixer algunes varietats tradicionals de la zona i també s’aprofitarà per fer una nova edició del Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona amb un tast a cegues que es desenvoluparà a la Facultat d’Enologia de la URV sota la direcció de la professora Montserrat Nadal. El lliurament d’aquest concurs tindrà lloc el dijous 8 de juny al vespre al Port de Tarragona.

El Consell Regulador de la Fira del Vi de la DO Tarragona compta de nou amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Departament d’Agricultura de la Generalitat i l’INCAVI. En aquesta ocasió els patrocinadors son Repsol, la Caixa, AFEPASA (Sofrera Pallarès), Port de Tarragona i la CEPTA.