Notícies

Notícies

04/11/2017

Cinc vins de la DO Tarragona, entre els millors 100 vins i caves seleccionats per Lluís Tolosa en un llibre editat per la Vanguardia

Ha destacat el Moscatell Añejo i el Chardonnay De Muller de Reus, l'Ipsis Negre de Vins Padró, el Ganagot de Mas del Botó d'Alforja i l'Adrià de Biopaumerà de Rasquera.

Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor especialitzat en el món del vi, ha seleccionats cinc vins de la DO Tarragona per incloure al seu llibre els 100 millors vins i caves de Catalunya, que ha editat La Vanguardia i editorial Espurna. En concret els vins de la DO Tarragona que han estat seleccionats són el vi De Muller Chardonnnay, elaborat per De Muller a Reus; l’Ipsis Criança de Vins Padró de Bràfim; el Ganagot del Celler Mas del Botó d’Alforja, l’Adrià de Biopaumerà de Rasquera i el Moscatel Añejo del Celler De Muller de Reus. Aquesta guia té els textos explicatius en català, castellà i anglès. El llibre es va presentar al restaurant Tamara de Barcelona amb presència de representants de bona part dels cellers seleccionats.