Notícies

Notícies

30/05/2018

La Fira del Vi de la DO Tarragona escalfa motors amb 4 tastos al Mercat Central de Tarragona

Els dies 6, 8, 13 i 14 de juny a les 19.30h, els cellers de la DO Tarragona oferiran tastos dirigits acompanyats de productes del mercat per 5 euros.

La Fira del Vi de la DO Tarragona, que tindrà lloc a la Rambla Nova de Tarragona els dies 15, 16 i 17 de juny, comença a escalfar motors i ho fa amb un seguit de tastos dirigits que tindran lloc els dies 6, 8, 13 i 14 de juny al Mercat Central de Tarragona, a la Plaça Corsini, a partir de les 19.30h. Es tracta d’uns tastos que aniran acompanyats de diversos productes del propi mercat que es maridaran amb els vins. Cada sessió d’aquests tastos té un preu de 5 euros i cal fer el pagament i reserva de forma anticipada perquè l’aforament és limitat. L’adreça on dirigir-se i apuntar-se és www.mercatcentral.cat
El calendari dels tastos començarà el 6 de juny. El primer celler convidat serà el celler De Muller que oferirà el seus vins on es barregen la tradició i la singularitat d’aquest històric celler situat a Reus i amb vinyes a tot el Camp de Tarragona. El següent tast, 8 de juny, anirà acompanyat dels vins Adernats-Catedral del Vi de Nulles, una de les joies arquitectòniques modernistes de la DO Tarragona al cor de l’Alt Camp.
El tercer tast, el 13 de juny, ens aproparà a la vora del riu Ebre, a la població de Ginestar, a la Ribera d’Ebre, on s’hi troba el celler Vins Suñer, que a més dels seus vins presentarà l’activitat enoturística Wine & Kayac. La última de les jornades, la del 14 de juny, tot el just el dia abans de l’inici de la fira ens permetrà viatjar des del Camp de Tarragona fins a la Ribera d’Ebre a través del Celler Molí de Rué de Vinebre i Cellers Blanch de Puigpelat.