Organigrama

COMPOSICIÓ DEL CONSELL REGULADOR DE LA DO TARRAGONA

Maria Rosa Blanch Salesas
Maria Rosa Blanch Salesas, Presidenta
Presidenta: Maria Rosa Blanch Salesas

Propietària de Cellers Blanch, a Puigpelat, Maria Rosa Blanch és llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat Central de Barcelona. Amb estudis d'Enologia a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona i experiència professional en el mon del vi, és segona generació al seu celler de la DO Tarragona, amb arrels pageses a l’Alt Camp.

El Consell Regulador

Cens A: Viticultors associats a cooperatives o sats.

Vocal 1: Jordi Sánchez Gatell
Suplent 1: Isidre Coll Recasens

Vocal 2: Joan Josep Raventós Coral
Suplent 2: Gerard Freixas Palau

Vocal 3: Joan Nadal Rodon
Suplent 3: Roger Gaya Benet

Vocal 4: Enric Vives Domingo
Suplent 4: Marc Dasca Vidal

Cens B: Viticultors particulars

Vocal 1: Joan M. Vilalta Agràs
Suplent 1: Helga Anita Harbig Cerezo

Cens C: Cellers elaboradors no embotelladors

Vocal 1: Josep Anton Llaquet Isart, en representació d’UNIÓ FRUITS, SCCL
Suplent 1: Joan Linares Torres, en representació de SOCIETAT AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CRÈDIT DE VALLS, SCCL

Cens D: Cellers embotelladors

Vocal 1: Albert Andrés Saura, en representació de CELLER COOPERATIU I SECCIÓ DE CRÈDIT DE VILA-RODONA, SCCL
Suplent 1: Gerard Galofré Bonell, en representació de Projecte ESTOL

Vocal 2: Pere Martorell Garcia, en representació de DE MULLER
Suplent 2: Noemí Poquet Tarragó, en representació MOLÍ DE RUÉ

Vocal 3: Maria Rosa Blanch Salesas, en representació de CELLERS BLANCH
Suplent 3: Montserrat Bové Balsells, en representació de GLOBAL VINICOLA

Vocal 4: Josep M. Llauradó i Reverchon, en representació de CELLER MAS DEL BOTÓ
Suplent 4: Josep Enric Tutusaus Calull, en representació de l’AGRICOLA DE SALOMÓ, SCCL